SCURGERI/INFILTRAŢIICauză

Scurgerile provin din exterior prin intermediul acoperişurilor sau îmbinărilor dintre acoperişuri, pereţi sau cupole. Scurgerile apar deoarece acoperişul este vechi sau deteriorat, îmbinările sau etanşările nu sunt complet sigilate, sau pentru că jgheaburile sunt blocate sau sparte.

 

Simptome

Problemele de scurgeri pot fi identificate prin prezenţa petelor pe tavan sau pe partea superioară a pereţilor. Petele prezintă, de obicei, margini ascuţite şi sunt de cele mai multe ori de culoare maro, deoarece conţin mizerie.

 

Rezolvarea problemei

Problemele rezultate în urma scurgerilor pot fi rezolvate doar prin detectarea scurgerilor în cauză şi repararea acestora. Aceasta se poate realiza prin înlocuirea acoperişului sau prin repararea acestuia sau a îmbinărilor. La început, scurgerea poate fi greu de depistat. Uneori există o distanţă considerabilă între scurgere şi zona în care efectele sunt vizibile. Folosirea unei cupe sau consultarea unui specialist poate fi de ajutor în astfel de cazuri. Verificaţi şi jgheaburile, acestea nu trebuie să fie blocate sau să prezinte fisuri.

 

Umiditatea există pretutindeni.
Air Max uses cookies.

Close
Click here for more information.