header

Limitarea răspunderii

 Acest site este prezentat prin amabilitatea Air Max

 

Întregul conţinut al acestei pagini (texte, imagini, sunete, filme şi software-ul) sunt protejate de legea drepturilor de autor. Conţinutul acestui site este destinat pentru uz personal, nu în scopuri comerciale. 

Vizitatorii site-ului Air Max nu pot face publică nicio activitate şi nici informaţii conţinute pe site fără acordul prealabil al Air Max (de asemenea prin intermediul reţelei noastre). 

În ciuda îngrijirii constante şi atenţiei oferite continutului site-ului nu putem oferi garanţii că informaţiile cuprinse aici sunt complete sau corecte.

Recomandările noastre se bazează pe cercetare şi experienţă. În ceea ce priveşte marea varietate a materialelor şi condiţiile de utilizare, nu ne asumăm responsabilitatea pentru rezultatele obţinute şi/sau orice daune ce pot apărea din utilizarea produselor.

În plus, nu garantăm că informaţiile cuprinse pe site-ul nostru sunt potrivite pentru sarcinile sau scopurile pentru care dumneavoastră consultaţi site-ul web. Toate informaţiile, produsele şi serviciile sunt oferite în starea în care se găsesc şi fără nicio garanţie (implicită) sau garanţie cu privire la fiabilitatea sau corespunderea pentru un anumit scop sau în alt mod.

 

 Air Max nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele daune directe sau indirecte, de orice natură, care decurg, sau sunt în orice fel legate de utilizarea site-urilor Air Max, sau deoarece site-urile sunt temporar inaccesibile pentru consultare. Nu suntem răspunzători pentru daune directe sau indirecte, consecinţă a utilizării informaţiilor care au fost obţinute prin intermediul site-urilor Air Max.

Informaţiile, sfaturile, ideile şi materialele pe care le transmiteţi la Air Max (indiferent dacă sunt sau nu în formă de e-mail sau via alte mijloace electronice) nu sunt, în principiu, considerate confidenţiale şi pot fi folosite liber şi reproduse de Air Max fără permisiunea dumneavoastră. Toate informaţiile pe care le transmiteţi către Air Max trebuie să fie legale şi nu trebuie să reprezinte o încălcare a drepturilor unor terţi.

Informaţiile de pe site-ul Air Max (inclusiv această informaţie juridică) sunt în mod regulat modificate şi actualizate, iar modificările pot fi făcute oricând şi pot avea efect imediat fără notificare prealabilă.

 

Air Max uses cookies.

Close
Click here for more information.